ورود به سایت

فراموشی رمز
نام‌نویسی
icon

استفاده ی بدون اجازه ویندوز ۱۰ از پهنای باند کاربران

همانطور که می دانید چند روز پیش ویندوز ۱۰ به صورت رسمی منتشر شد و توسط میلیون ها نفر دانلود شد .

بالاخره ویندوز ۱۰ در روز ۲۹ جولای (۷ مرداد) منتشر شد و  کاربران ویندوز ۷، ۸ ، ۸٫۱ می توانند به رایگان این نسخه رو دانلود کنند  اما چند مشکل حریم شخصی در سیستم عامل جدید مایکروسافت وجود دارد که نیاز است پیش از به‌روز رسانی، آن‌ها را بررسی نمایید. به صورت پیش‌فرض ویندوز ۱۰ از اتصال اینترنتی شما برای اشتراک گذاری به‌روزرسانی‌ها به سایر کاربران بهره می‌گیرد.این ویژگی که بهینه سازی رساندن آپدیت‌های ویندوز نامیده شده، برای کمک به این موضوع ایجاد گشته که کاربران به‌روزرسانی‌ها را سریع‌تر دریافت کنند و همان‌طور که اشاره شد به طور پیشفرض در ویندوز ۱۰ نسخه‌های Home و Pro فعال است. ویندوز ۱۰ نسخه Enterprise و Education نیز این ویژگی را به طور فعال دارند اما فقط برای شبکه‌های محلی.

این ویژگی که بهینه سازی رساندن آپدیت‌های ویندوز نامیده شده، برای کمک به این موضوع ایجاد گشته که کاربران به‌روزرسانی‌ها را سریع‌تر دریافت کنند و همان‌طور که اشاره شد به طور پیشفرض در ویندوز ۱۰ نسخه‌های Home و Pro فعال است. ویندوز ۱۰ نسخه Enterprise و Education نیز این ویژگی را به طور فعال دارند اما فقط برای شبکه‌های محلی.

۱

 

شما می‌توانید قابلیت WUDO را غیرفعال کنید، اما این گزینه در بخش منوی تنظیمات و قسمت به‌روزرسانی‌های ویندوز و زیر بخشی به نام Advanced options و پس از آن در قسمت choose how updates are received قرار گرفته است.مایکروسافت در این مورد اعلام می کند که بهینه‌سازی انتقال، هیچ محتوای شخصی‌ای را دانلود یا آپلود نخواهد کرد و فقط بخش‌های مختلف آپدیت‌ها و فایل‌های Cache را ارسال می‌نماید، اما فعال بودن این ویژگی به صورت پیشفرض برای کاربرانی که پهنای باند اینترنت آن‌ها چندان مناسب نیست، خوب به‌نظر نمی‌رسد. نویسنده وب سایت TNW از مایکروسافت سوال پرسیده که چه میزان داده در این فرآیند منتقل می‌شود که از زبان وی با هم می‌خوانیم.من در نیوزیلند زندگی می‌کنم که کشوری با پهنای باند متوسط ۴۰ گیگابایت است. فعالیت ویژگی مورد بحث باعث شده مقداری از پهنای باند من بدون اینکه حتی اطلاع داشته باشم، مصرف گردد.اگر شما نیز برای اتصال به اینترنت دارای محدودیت پهنای باند آپلود یا دانلود هستید، باید فعال بودن این ویژگی را بررسی نمایید.برای توقف اشتراک گذاری فایل‌های به‌روزرسانی در چنین اتصالاتی، می‌توانید میزان انتقال اطلاعات را در اتصال خود تنظیم نمایید یا ویژگی یاد شده را به کل غیرفعال نمایید.این ویژگی در کل یک امکان بسیار خوب است که سرعت انتقال بروزرسانی‌ها را بسیار افزایش می‌دهد اما فعال بودنش به صورت پیشفرض و بدتر از آن بدون اینکه کاربر آگاهی از آن داشته باشد، چندان معقول نیست.